2024-05-01 43 瀏覽
係festival walk行街見攰,見到間餐廳幾靚,就坐地食dinner見Menu好多都冇相,於是問侍應有冇相睇,佢哋有幾好人會用自己落單嗰部電話俾啲相你睇,中途就會係咁主動幫你加水服務態度都幾好,我食完個碟污糟咗之後叫佢換佢都會幫手換。泡菜炒黑毛豬份量算多,幾好味😋但係我本身唔食得辣🌶️,覺得少辣🥵唔食得辣嘅慎選大蜆嘅份量都幾多,仲有兩隻大蝦🦐,不夠個汁好稀,D闊條麵掛唔到D汁,奶油味較淡,如果個汁冇咁稀相信會好好食!🍝見OpenRice同餐牌都冇呢個甜品嘅相,所以就激發咗我要寫尼篇食評啦!個樣幾打卡able嘅,不夠就偏甜啦,紅豆係買返黎嘅,吉士又係片甜,D麻糬同我想像中嘅好大分別😂總之就食完會好膩

泡菜炒黑毛豬配飯
山薊菜大蜆意粉