2017-06-04 156 瀏覽
聞說呢度啲炸雞好好味,今日終於有幸一試,正宗韓國炸雞店,韓國已經有百多間分店,標榜非油炸、健康嘅炸雞,所以几乎獨孤一味都係食雞,有多款不同口味炸雞。想信識食應該係食原味炸雞嘅,但我又比Menu第一頁嘅韓式排骨味烤雞幅相吸引左,醬汁味道係幾好嘅,但雞肉唔夠滑,隻雞全靠個醬汁。下次都係食返原味炸雞。特制雞蛋卷其實都有啲貴$148一條,味道就係熟蛋加青瓜味,蛋又唔夠滑,完全冇驚喜。柚子沙冰好勁嘅柚子味,酸味較重,開頭飲覺得好酸同有啲苦,再飲落去覺得都幾醒胃埋單4百一蚊,呢餐宵夜真係有啲貴,烤雞價錢其實同韓國差不多嘅,臨走有抽獎抽到飲品一杯,咁唯有下次再來試埋個原味炸雞啦⋯⋯😂

韓式排骨味烤雞
特制雞蛋卷