前排去尖沙咀行完街諗住食飯,咁啱經過呢間嘢,就念起成日ig見到有人打卡呢間嘢😂好吸引咁 就走左去試吓📋小妺就叫咗一個 [芝士蛋和牛漢堡扒(M)]+[原味炸雞](跟餐會有一個沙律🥗·麵豉湯🥣 ·飯🍚)💁🏻‍♀️上餐速度好快 佢會有張紙教你點樣煎個漢堡👍🏻雖然佢話和牛漢堡本身就已經有少少調味過 但係略嫌唔夠味 好彩佢有鹽同埋一個醬汁俾你自己調味 佢個和牛漢堡一煎就本身已經好多油汁再加上芝士 真係10分油膩🥲 中間要係咁食沙律同飲湯解膩 個炸雞🍗如果係就咁食係好食嘅 但加上個芝士和牛漢堡 就簡直係油上加油😵‍💫出曬事 小妺同友人都係一人食咗一舊個炸雞就真係食唔落整體來講 佢呢間餐廳d嘢食唔係特別好食 但又未去到難食 可能本身太期待呢間嘢💘 個人感受 呢間食一次就夠了😂 因為食嘢要自己一直喺度煎 一開始覺得幾好玩嘅 後尾就一地雞毛 要係咁煎 隻手好攰 你全程係唔會有手可以撳到電話 另外我係咁煎燶個肉 唉😮‍💨 建議有返咁上下廚藝功力先過去挑戰⚠️地方比較狹窄 就算佢有個煙囪一直吸 個餐廳都比較焗熱🥵 入去食一直出汗💦 食完出去成身都係嗰個燒肉味😢💰 芝士蛋和牛漢堡扒+原味炸雞+檸檬茶 合共180元

📋小妺就叫咗一個 [芝士蛋和牛漢堡扒(M)]+[原味炸雞
(跟餐會有一個沙律🥗·麵豉湯🥣 ·飯🍚)

💁🏻‍♀️上餐速度好快 佢會有張紙教你點樣煎個漢堡👍🏻

💰 芝士蛋和牛漢堡扒+原味炸雞+檸檬茶 合共180元
人均消費大約140元

❗️可以再另外加配料 芝士、香蒜、煙肉、 菠蘿 加7元 墨西哥辣椒加10元
芝士蛋和牛漢堡扒(M)
原味炸雞
原味炸雞