2022-12-23 1174 瀏覽
這店很久前朋友已經說好好食,但一直都沒有時間去,剛好有飯局,即時叫埋三五知己一齊去,果然沒有失望,黃金流沙蝦球,外皮香脆蝦肉嫩滑,同平時係出面食吾同,脆皮得理又入味,花彫肉餅蒸膏蟹,真係不得了,肉餅是簿身但滿滿蟹膏又香花彫味,即刻叫琬白飯一齊食,隻蟹勁多肉,砵酒焗桶蠔又是估佢吾到個皮仲仍然係脆,啲蠔啖啖肉,食到暖笠笠,又算叫個例湯,都一樣真材實料,店主強調他們沒有落味精,用新鮮豬肉,所有食材都是每日精挑細選,是真得!小炒皇亦不是外面一般例牌材料,掛住食都忘記拍照,連杯凍檸茶都有啖啖花香味,當晚我和朋友都食得非常之滿足開心🥳,年紀越大,對食要求越高,因為限額有限,要好食而不是要速食例派,不是求份量,是要精髓,這裡不會另人失望👍🏻👍🏻👍🏻