我哋兩個女仔喺 hong Kong restaurant week訂購咗這間餐廳的晚餐套餐 都成1200幾……首先 頭盤有三款嚟到嘅時候 我同我朋友食 幾啖就發覺唔對路佢上錯咗頭盤, 跟住問佢攞餐牌 再確實佢哋落錯單畀錯頭盤。 我朋友基本上 只係食咗其中兩款嘅一部分另外一款完全冇食過, 而我本人就三款都食咗一半. 之後佢立刻攞走咗我哋嘅頭盤然後十分鐘後 再上原本嘅頭盤畀我哋但係我哋發覺中間其中一格變咗係一朵菊花. 其實咪就係小家嘅行為囉, 見到我哋食咗一部分所以佢連其中一款都唔畀返我哋. 你收得咁嘅錢有咁嘅格局仲要係你哋上錯 頭盤, 大方啲嘅做法基本上好多高級餐廳都會送埋畀你哋試. 同埋唔會咁斤斤計較囉. 之後 佢哋好似想一個鐘頭內上曬所有嘅食物畀我哋趕我哋走咁樣。其實一次過上曬所有嘅食物對於食物質素嚟講真係好差, 因為成枱都係嘢我都唔知應該食邊一款好,而大部分嘅餸都應該要趁熱食例如燉湯, 小籠包 同埋魚. 其實我哋真係想一路食每一道菜慢慢傾計可以品嘗但係佢選擇一路吹我哋然之後竟然話使唔使幫我哋分小籠包我想請問小籠包可以點樣分?如果你夾起嘅時候穿咗係唔係佢負責? 所有嘢都已經凍曬其實一
之後 佢哋好似想一個鐘頭內上曬所有嘅食物畀我哋趕我哋走咁樣。其實一次過上曬所有嘅食物對於食物質素嚟講真係好差, 因為成枱都係嘢我都唔知應該食邊一款好,而大部分嘅餸都應該要趁熱食例如燉湯, 小籠包 同埋魚. 其實我哋真係想一路食每一道菜慢慢傾計可以品嘗但係佢選擇一路吹我哋然之後竟然話使唔使幫我哋分小籠包我想請問小籠包可以點樣分?如果你夾起嘅時候穿咗係唔係佢負責? 所有嘢都已經凍曬其實一啲都唔好食. 唔知係唔係趕住收工但係我見我哋食完之後都仲有好多台喺度當然可能其他台有開酒同埋十個八個人,張單大過我哋,所以招呼都會唔一樣。 我想講你喺咁樣嘅地方夜晚黑人影都唔多个, 你唔係靠口碑或者熟客介紹基本上好少會人專登過去食你哋,仲要做到冷高級但係有咁樣嘅服務態度咁樣嘅質素同management真係好失望仲要都唔係平。
一定唔recommend.
大把地方好過佢。
2024-03-06