2020-12-01 578 瀏覽
今日終於去食阿爺八鮮鍋,兩小時任食海鮮放題, 以為衹係任食海鮮火鍋,原來火鍋前仲有好多豐富嘅美食。 【2小時無限海鮮放題】*是日精選原盅燉湯*時令刺身拼盤*花膠雞煲*阿爺是日湯底火鍋,可選麻辣*海鮮超級盒 ( 龍蝦、南非鮑魚、日本元貝,仲有廚師推介海鮮) *以及自選火鍋配料 (任點)佢哋都幾窩心,喺每枱都有一個熱水鍋,用嚟洗筷子碗碟。 由於我哋 like IG同 like & share FB Page,所以送多一個小食。原來個一盎絕不欺場嘅餐前小食包括有鴨掌、冬菇同鮑魚,全部都炆得好入味,仲有一個小蠟燭熱住這道餸菜。 還有是日花膠燉湯🍲、刺身拼盤,龍蝦丸🦞,跟住花膠雞煲🐔 花膠燉湯熱住上,好正👍,花膠仲可以養顏😍而刺身勁新鮮,跟住龍蝦丸仲有龍蝦殼打卡😆 花膠雞煲可以無限添加花膠同雞  由於太豐富,所以我無額外添加。 食完雞煲後,就食火鍋,放題包左一個超級海鮮盒,每人有半隻龍蝦、鮑魚、元貝,所有都好鮮味,鮑魚仲好厚身,又爽又淋😋 海鮮紙入面有多款唔同嘅火鍋料選擇,有海鮮、唔同嘅肉類、手打魚滑、蔬菜等等,全部都係任點。 我嘅精選推介*手切安格斯牛小排*手切封門柳*日本長棒蟹*鮑魚*聖子*

【2小時無限海鮮放題
*是日精選原盅燉湯
*時令刺身拼盤
*花膠雞煲
*阿爺是日湯底火鍋,可選麻辣
*以及自選火鍋配料 (任點)

佢哋都幾窩心,喺每枱都有一個熱水鍋,用嚟洗筷子碗碟。

由於我哋 like
鮑魚小食

還有是日花膠燉湯🍲、刺身拼盤,龍蝦丸🦞,跟住花膠雞煲🐔
花膠燉湯熱住上,好正👍,花膠仲可以養顏😍
是日花膠燉湯

刺身勁新鮮,跟住龍蝦丸仲有龍蝦殼打卡😆
海鮮刺身
龍蝦丸

花膠雞煲可以無限添加花膠同雞
  由於太豐富,所以我無額外添加。
花膠雞煲

食完雞煲後,就食火鍋放題包左一個超級海鮮盒,每人有半隻龍蝦、鮑魚、元貝,所有都好鮮味,鮑魚仲好厚身,又爽又淋😋

我嘅精選推介
*深海斑片
*龍躉頭腩
*生蠔

麻辣/清湯鍋

一個晚餐不但可以食到火鍋,仲可以食刺身同飲燉湯,又有雞煲,所有海鮮都好

超抵食
手切封門柳
2020-11-30
$394.5 (晚餐)