2019-03-14 86 瀏覽
朋友前排食過荃灣HeSheEat的一個甜品之後,每次同佢食飯後甜品,佢都會一提再提,叫我必定要去試,而佢口中非常讚賞嘅係一個拿破崙,所以拉埋最鍾意食拿破崙嘅阿sir一齊嚟試😁野菌溫泉蛋意大利飯 $75🥢🥢🥢🥢意大利飯只得4款選擇,但菇係我至愛當然唔係諗啦,飯軟硬適中帶點口感,醬汁入味非常creamy,仲似有淡淡松露香,溫泉蛋令整個飯更香更滑,野菌超多到啖啖都食到,推介😋慢煮BBQ豬肋骨 $108🥢🥢🥢🥢雖然慢煮,但無令肉變鬆散,肉非常入味但又唔太咸,骨好大條好啖啖肉,做得不錯;配菜薯條都非常出色,香脆粗薯有口感;沙律新鮮酸汁開胃,必試👍🏻白桃白茶 $32🥢🥢茶味濃但桃味略淡,甜度又唔夠,未免太過健康,桃只得幾塊薄片,呢杯茶完全滿足唔到桃控囉芝士忌廉拿破崙配士多啤梨 $62🥢🥢🥢🥢🥢驚喜驚喜驚喜!真係要連講三次😆⋯⋯甜品一上枱我哋都O咗咀,點解拿破崙會係咁嘅樣嘅?點知食咗一啖就隨即愛上,驚嘆拿破崙可以做到又薄又脆又好味,再加上細滑嘅忌廉芝士,真係好味到無得頂🤤,跟隨嘅野莓雪皅同士多啤梨,都變成陪襯品二人共消費:$277

野菌溫泉蛋意大利飯 $75🥢🥢🥢🥢
野菌溫泉蛋意大利飯