2020-02-25 210 瀏覽
諗左好耐都未諗到食咩,結果行到地下個層比較入既位置,見到呢間餐廳,二話不說即刻衝入去,位與位之間好寬敞,成間餐廳位置又夠靜,坐落好舒服南瓜湯好味道個人黎講成餐最深刻係個南瓜湯,真係比爆星再加皇冠特別推薦鐘意飲南瓜湯既你!口感綿滑,濃郁南瓜味配上少少香草點綴,飲到想再叫侍應姐姐添湯蒜味芝士雞翼好味道.5加配小食一碟4隻,醬汁好似係芥末蜜糖味,個人唔太好雞翼,不過蒜香味好出,芝士味唔太濃,朋友覺得唔錯食肉獸可以一戰蒜香白酒汁海蜆意粉好味道本人超鐘意食蜆,呢個意粉煮得岩岩好al dente,蜆肉新鮮份量足,起碼都有8隻,個汁好香蒜味,不過白酒就唔係幾覺意粉仲可以免費升級1.5倍,我就冇升級費時浪費,大食之人可以開心食多啲!鮭魚牛油果忌廉焗飯好味道.5一開始食個飯底有少少燶味,可能師傅焗耐左少少,不過飯底有驚喜,係好香濃既蕃茄飯如果鐘意食酸酸地既飯可以試下,個人黎講不過不失凍奶茶好味道係我鐘意既調配,茶味濃過奶味,唔死甜齋啡好味道聞落超級香,不過我唔飲齋啡,朋友話喜出望外

南瓜湯

南瓜濃湯

個人黎講成餐最深刻係個南瓜湯,真係比爆星再加皇冠

蒜味芝士雞翼
炸雞翼

食肉獸可以一戰

蒜香白酒汁海蜆意粉

鮭魚牛油果忌廉焗飯
牛油果三文魚蕃茄焗飯

如果鐘意食酸酸地既飯可以試下,個人黎講不過不失

凍奶茶

係我鐘意既調配,茶味濃過奶味,唔死甜

齋啡

聞落超級香,不過我唔飲齋啡,朋友話喜出望外

2020-02-16
南瓜濃湯