2023-05-28 198 瀏覽
呢幾日咁好天,梗係想揀番啲可以透到室外陽光嘅餐廳😌咁啱行過觀塘就諗起呢間啦。開呢間餐廳全部座位都可以望到出邊嘅環境,兩天就更加開心🥰天氣咁熱一入嚟梗係嗌快杯嘢飲先。呢度用QR code落單,可以customize返自己想要嘅味道。我就叫咗杯expresso tonic, 朋友叫咗杯香桃烏龍茶。espresso tonic上面嘅泡好棉滑,但係又唔會太厚👍🏼之前睇咗OpenRice食評已經諗住嗌佢嘅all day Breakfast😌一嚟到真係嚇親我,大碟到🤣總括每樣配料都幾好味😌另外,嗌咗個花雕雞意粉,意粉嘅軟硬度啱啱好,又唔會話太creamy好漏☺️之後朋友想食埋佢個豆腐芝麻蛋糕。😯豆腐味極重,好似真係食咗嚿豆腐落肚咁🤣🤣想搵靚景,但係又唔想坐戶外嘅朋友,不妨試吓呢間餐廳 性價比都幾高☺️
開呢間餐廳全部座位都可以望到出邊嘅環境,兩天就更加開心🥰