2019-08-28 263 瀏覽
朋友生日要慶祝~星期六既下午我地選擇左呢間係蘇杭街既on time cafe😍聽聞呢到既咖啡好正!環境好靚啊!不過正係午餐時間很多人,都滿場了,但原來上層都有架,職員話上面唔多開放既!上到去原來係party room形式,有廚房比人租用,但環境都好闊落,我地好鐘意,岩哂傾計!睇下餐牌先,睇岩食咩再落返樓下叫野食!午市套餐都幾吸引,我地叫左紅菜頭西柚橙配煙三文魚沙律$78,香辣帶子意粉$88,黑松露野菌忌廉意粉$78,再加$20轉套餐,有薯條/沙律跟返!飲品呢叫左hojicha latte,latte同埋店員特別介紹未出街既「蘇杭街咖啡」比我地試下~咁就叫埋啦!呢個黑松露野菌忌廉意粉一擺低就超香啦!果陣黑松露味叫人流哂口水,食落去加埋忌廉超正!意粉都煮得剛剛好~另外香辣帶子意粉都真係幾辣,不過都好香,帶子亦煎得岩岩好,好食!呢個紅菜頭西柚橙配煙三文魚沙律幾大碟!好抵食啊好多料~紅菜頭好味又健康!配埋佢個黑醋好開胃~薯條好脆,好食~飲品呢latte都好香咖啡味,幼又滑!拉花又靚朋友呢杯hojicha latte佢話茶味夠香,配埋牛奶好正~隻貓貓畫得好可愛~仲有超可愛既貓貓 匙羹!呢個壓軸既

黑松露野菌忌廉意粉

香辣帶子意粉

紅菜頭西柚橙配煙三文魚沙律

薯條好脆,好食~

飲品呢latte都好香咖啡味,幼又滑!拉花又靚
Latte
ice  latte

hojicha latte

呢個壓軸既蘇杭街咖啡 店員話結合左桂花 玫瑰 茉莉 三種花既香氣,令人好期待!我主要飲到好香桂花味但亦不失咖啡香味、正!
蘇杭街咖啡

環境同食物飲品都好好,岩哂朋友聚會傾計
仲有好多款蛋糕,不過今次好飽,下次再試啦

黑松露野菌忌廉意粉
紅菜頭西柚橙配煙三文魚沙律