2021-01-02 334 瀏覽
黃竹街簡直係變成了香港cafe街 𓅰 我要好好趁預約制未結束前再去 已經預計到會有好多人去!.cafe設計令每角落都超美 好想坐門口榻榻米對住落地玻璃好日系 下次要再去.【焦糖布丁】好好食啊充滿蛋香同奶味 比一般紮實 整體唔會過甜 上面加上忌廉好靚啊 【Canelé】我第一次試呢個甜品 超級驚喜 外皮係超脆 內部係軟棉棉布甸口感 呢個係原味 好鍾意 最近出左抹茶味喔 【卷蛋】鬆軟嘅蛋糕卷上厚厚嘅鮮奶油 食落唔會好膩 唔錯 【焙茶鮮奶】濃濃嘅焙茶味 再灑上桂花令味道更有層次清香 用左全脂奶令我飲完細細杯都飽飽地 【黃豆黑糖豆乳】ᵕ̈ 黃豆粉味唔係好多 我覺得反而有啲似黑糖珍奶隻味 有三粒白玉好可愛啊

焦糖布丁

【卷蛋】鬆軟嘅蛋糕卷上厚厚嘅鮮奶油 食落唔會好膩 唔錯