餐廳: Morokok (家樂坊)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-03-10 438 瀏覽
可一不可再......等位(2人)方面大概等左一粒鐘。新餐廳多人絕對明白,但食物質素未去到值得排咁耐嘅地步。再者,收呢個價位但系服務質素就完全配唔上......第一,人手好明顯唔夠,想找職員落單或幫忙要等好耐。第二,上菜零效率,速度極其慢第三,個别職員十分大意,埋單比左隔離枱嘅單,大大話話差成$280,好彩有對單,如果唔系就GG,重點系見佢有數枱號。第三,晚飯時間限時90分鐘,進場時並沒有聲明。真心講,呢個價錢食物唔系特別好味,服務質素又有進步嘅空間,以昨日嘅經歷,我並不會再光顧蝶豆花芒果糯米飯,味道唔差,攞黎影相系幾靚,但食唔出同普通芒果糯米飯有乜分别。而且芒果切得好差,切埋核果個位有渣(見下圖)至於冬陰公魷魚筒意大利飯,值得讚的是幾惹味,但冬陰公味就食唔出喇,魷魚筒亦算"淋"身,唔會好韌。生菜包冇乜太大評價,正常味道。不過以呢個價錢就唔扺食。總括而言,餐廳的定價比較高,但服務及食物的質素我不認為對得住個價。而且份量偏少。
可一不可再......

第一,人手好明顯唔夠,想找職員落單或幫忙要等好耐。

第二,上菜零效率,速度極其慢

第三,晚飯時間限時90分鐘,進場時並沒有聲明。

蝶豆花芒果糯米飯

生菜包冇乜太大評價,正常味道。不過以呢個價錢就唔扺食。

生菜包
2019-03-08