2024-01-04 79 瀏覽
尋日行經呢間雪糕鋪,一入到店裏面就感受到咁濃厚嘅家庭氣氛,嗰種親切感真係好窩心!試咗幾款雪糕,每一款都讓味蕾興奮唔停!首先話你知,佢哋個荔枝雪糕,真係絲毫唔掩飾嗰種自然嘅果香,每一啖都似乎咬到啲荔枝咁,清新得嚟香濃,食落去舒服到不得了!🍦 想想我哋常食啲荔枝罐頭或者軟糖,呢個就純正多啦,啖啖荔枝,完全冇得輸!再講講個蜜瓜味,呢個就真係送俾鍾意蜜瓜嘅你。食落去感覺好似夏天一樣,清涼解渴,個蜜瓜味又唔係人造嗰種,係真真實實嘅水果鮮味,令人一次又一次嘆為觀止!至於芒果味,呢個就犀利少少,對於愛甜嘅我黎講,甜度正正好,不過對啲鍾意微甜嘅朋友可能就甜咗啲。不過,呢個雪糕嘅芒果香是真係非常突出,叫人忍唔住一球又一球!整體嚟講,呢度嘅雪糕質素與服務都頂尖,尤其係嗰啲自然嘅水果味,各位如果鍾意食雪糕,記住要黎呢度試吓啦!一定會令你再三回味,流連忘返嘅!🍧😋#港式街頭美味 #雪糕控必到

#港式街頭美味 #雪糕控必到