2020-06-08 167 瀏覽
原本想夜晚帶女朋友去食烤肉,但佢話夜晚食咁多嘢好容易會肥,不如中午去食烤肉。又得喎,假日一訓醒就有好嘢食,正!餐廳位於旺角,交通方便,絕對唔難搵。揀呢間貪佢又有刺身食,又可以燒烤,一次過滿足2個願望😍餐廳環境舒適,職員會在鐵板上細心鋪上牛油紙,令食物不易燒燶,我的手殘女友表示很貼心,岩晒佢😂食物類別包括有肉類、海鮮、和食、飲品、甜品、炸物、湯、飯、刺身、野菜,食物應有盡有,總會一款啱心水。雖然係任食,但係刺身一啲都唔馬虎,刺身食得出好新鮮,仲有我最鍾意嘅帶子添!另一個我最鍾意嘅就係蝦蝦蝦,係超級大隻嘅虎蝦,燒完之後香噴噴,肉質都仲係咁爽口彈牙!炸蝦都係好出色,熱辣辣炸起就上枱,粉漿唔會厚,隻蝦仲好彈牙添!

2020-06-06
  • 虎蝦