2024-01-17 1008 瀏覽
今日行開北角 平時消費都會盡量幫襯小店!係OpenRice 搵左呢間古月食真係食到一肚火先講服務方面🥲同朋友每人揹住個背囊 攞住袋野一開始店員安排我地去張二人座位細枱因為見到大半間餐廳都係吉既 冇人坐同埋嗰個位係廚房出入口,所以態度都好好咁問店員(著住白衫Hongkonger 短頭髮 帶住笑哈哈耳環既女士):可唔可以調枱,我地攞住好多野同埋會好快食完。女店員:唔可以,你地多野比張凳你咪得。我真係不解,眼見其他一人或二人既客人都係坐4人枱,而餐廳半個場都係吉既,另外餐廳出面冇人等緊,仲要態度好差咁回應,我黎食野點解要受你氣?將心比己啦 你攞住好多野出去食飯 啲職員有位都唔調比你 要你縮埋一嚿食 仲要態度差 你會點🙁食物方面🥲見到OpenRice好多人推薦古"滑"雞飯呀!真係估佢唔到 啲雞髀係鞋既 啲飯係爛嘅 落得太多水😅環境方面🥲我成餐飯都係縮埋一舊食。地下污糟,牆壁都好多污跡。員工仲要全程係企住喺隔離,跟住出入呢係咁掃到背脊🤧黎左呢到先明點解有人話留港消費係智商稅🥺🥺呢間古月入我black list 呀!!!
今日行開北角 平時消費都會盡量幫襯小店!
係OpenRice 搵左呢間古月食
真係食到一肚火
先講服務方面🥲
同朋友每人揹住個背囊 攞住袋野
一開始店員安排我地去張二人座位細枱
因為見到大半間餐廳都係吉既 冇人坐
同埋嗰個位係廚房出入口,
女店員:唔可以,你地多野比張凳你咪得。
食物方面🥲
見到OpenRice好多人推薦古"滑"雞飯
呀!真係估佢唔到 啲雞髀係鞋既 啲飯係爛嘅 落得太多水😅
環境方面🥲
我成餐飯都係縮埋一舊食。地下污糟,牆壁都好多污跡。
呢間古月入我black list 呀!!!
古滑雞飯