餐廳: 漁樂 (置富第一城)
資訊:

2023-10-06 385 瀏覽
叫咗兩個早餐 ,一個雞扒麵,一個豬扒河粉, 當進食嘅時候發覺兩個餐的粉同麵都係唔熟嘅, 河粉仲要咬唔開, 所以要求退換一碗新嘅, 服務員態度友善, 立即將兩個早餐攞返入廚房要求返煮, 但居然廚房師傅大聲叫出嚟, 話係兩個客人如果要求煮熟啲嘅話就一早出聲, 本人聽到的時候非常憤怒, 煮得唔熟攞畀客人食原來唔係佢嘅問題, 唔熟同埋煮得淋完全係兩回事? 今時今日咁嘅服務態度, 簡直係叫人失望!! 我係入嚟消費, 好唔好食都唔再講喇! 最基本嘅要求嗰樣嘢係要煮熟你先可以畀人食, 咁樣嘅食物質素同煮嘢食嘅態度, 唔怪得咁多港人會北上消費飲食。
2023-10-06
$40 (早餐)