可以講係人生之中食過最難食嘅Pizza,一直冇del張圖片,係為咗寫返個差評。.真心誇張到爆🤢🤢🤢🤮圖片已經見到啲Pizza仲係好白雪雪,都唔似真係焗咗好耐,食落口完全係想像中嗰回事,成個pizza好冧滋滋,因為當天心情好想食pizza慶祝吓,但係估唔到,最後尾會食到好辛苦😓,完完全全係唔想食。.首先,圖片已經見到已經唔係老屈間舖頭,你會見到每一片Pizza擺嘅配料,係完全唔平均有啲Pizza可以有成四五片火腿,有一啲Pizza可以一片火腿都冇,就算佢係用罐頭菠蘿都唔知點解可以難食到咁。.食又唔好食嘢,個醬底用嘅蕃茄醬係好厚,然後就係罐頭買返嚟蕃茄醬嘅味道,加上等待時間好耐…..我都係其中一個比好評呃到嘅一份子!希望大家唔好信啲好評啦,啱啱見到有評價都話佢係買好評嘅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻