2024-02-26 204 瀏覽
之前都食過幾次,覺得富田雖然比較殘,不過附近根本冇好啲嘅早餐餐廳,記得佢上次早餐嗰塊炭燒扒還是不錯,就入去食個早。食個40幾蚊早餐原本冇咩要求,正正常常就好。叫咗B5 炭燒豬扒,火腿腸仔改煎蛋。一上枱已經覺得唔係幾對路,同上次塊扒差好遠,完全冇炭燒。原本想食湯米線,不過湯米線係香煎豬扒,就係因為想食炭燒豬扒先至食呢個餐,點知都係煎。成碟都係一陣劣質嘅油味,勁油,蛋勁熟,但竟然是凍的。但係都冇諗住寫食評,直到嗰條腸仔,我原本都覺得佢好似冇煎過,以為係烚熟,點知切咗一嚿放入口,竟然係凍嘅。唔係室溫嗰種,喺雪櫃嗰種凍。好驚肚痛,唔敢再食。覺得好離譜,就算趕住收早餐都冇理由俾凍腸仔客人食,腸仔已經係劣質肉,仲要生食?同職員講反映,佢叫我下次講明要大火,(我唔係想要燶,我只係想要熟同熱),佢都冇打算即時處理,竟然覺得仲有下次。飲品正常。一間餐廳由排晒隊變到小猫三兩隻總有原因…

食個40幾蚊早餐原本冇咩要求,正正常常就好。

叫咗B5 炭燒豬扒,火腿腸仔改煎蛋。

成碟都係一陣劣質嘅油味,勁油,蛋勁熟,但竟然是凍的。
好驚肚痛,唔敢再食。

飲品正常。
一間餐廳由排晒隊變到小猫三兩隻總有原因…