2021-06-13 1097 瀏覽
今晚六點半去到拎飛,等左差不多半個鐘先入坐,期間係外面透過玻璃窗望入去,明明有五,六張咭檯,當時又未超過半數客人上限,但吾明點解一直吾嗌飛,要人等。甫坐係,見到餐牌唯一一個韓牛晚市套餐,價值498元,便嗌服務員落單。第一個服務員扮盲完全無理,到第二個服務員,佢見到我地舉手就行過黎,😮😮係個印度籍既女仔,我地無理照落單,點知開口落單時,頭先扮盲個位服務員走埋黎問我地要咩,心想玩乜吖??算數。。我照落單。落完單,有位服務員拎左塊鐵板放係我地個爐上面,鐵板既邊邊可以放蛋漿。但鐵板款式同平時去開既韓燒店吾同,因為當燒肉時,d油係會流哂落d蛋漿,一層層油係d蛋上面,見到都無胃口。之後同個服務員講,可吾可以換另一款網格鐵板,佢竟然話燒肉用我地呢款鐵板好d,因為用網板,d油會滴落d火度,嗆火好易燒燶。。。下。。。有邊間韓燒d油吾係滴到落個火度架?d野食咪一樣燒得好好。講反食物,套餐份量吾多,小食得三款,除了泡菜味道正常外,其餘兩款都好難食。平時韓燒用既蒜片都無,醬料得一兜,兩份用。韓牛好鞋,無牛味,難食到震,完全不値甘貴。甘既價錢,有大把選擇,炑八,喜來稀肉好食過呢間多多聲,真心無下一次!
2021-06-13