2023-11-28 149 瀏覽
喺上環站行6分鐘就會搵到呢間餐廳,呢間餐廳好出名就係佢嘅懷舊風格,同埋佢嘅天份Tiramisu,所以今日就嚟拜訪一下。環境整返好舒服,唔算好大間,但係嘅裝飾同埋飲我都好有90年代美國嘅style!值得打卡All day breakfast 比較豐富嘅一個All day breakfast ,有三文魚、薯餅、腸仔、蘑菇等,薯餅啱啱炸起,腸仔係豬肉腸,唔係普通嘅廚師腸!仲有好精緻嘅牛角包🥰wild mushroom risotto 好香濃嘅忌廉味,意大利粉粒粒分明,食落口感好滿足,而且夠晒大碟,啱兩個人食。薯條唔係普通買既薯條。而係自己切薯仔,切成一條條唔同嘅形狀,即炸好香脆。Tiramisu 呢個好可愛,好似車太既Tiramisu其實係一個Tiramisu雪糕,仲有埋咖啡可以倒落去,好特別!呢個係最好食嘅

All day breakfast

wild mushroom risotto