2023-01-09 532 瀏覽
趁最近放假,加上男朋友生日🥳我哋去咗離島兩日一夜之旅第一站頭先去咗呢間Cafe食少少嘢!-🥢salmon bagelBagel興過之後暖暖地而且偏脆,唔會硬骨骨咬唔爛🥯中間大量cream cheese超邪惡!加埋煙三文魚同豆,鹹鹹酸酸幾開胃😆🥢mushroom omelette 呢個等得比較耐,有一大塊蘑菇奄列之餘仲有兩塊類似墨西哥粟米餅🌯 粟米餅有少少辣辣地,就咁食冇乜味,可以加埋奄列一齊食👍🏻奄列入面都有大量芝士同蘑菇,面頭係青辣椒醬同蕃茄醬,味道都意外地幾夾🥢chocolate muffin Muffin 唔會太甜我幾鍾意,本身以為佢會有少少流心,不過原來佢入邊係實心嘅🤣 而且朱古力味唔算好濃-整體上Cafe離碼頭唔算好遠,10分鐘左右路程,裝修同環境都幾舒服,不過價錢有少少偏貴
趁最近放假,加上男朋友生日🥳
我哋去咗離島兩日一夜之旅
第一站頭先去咗呢間Cafe食少少嘢!
🥢salmon bagel

🥢mushroom omelette