2021-10-03 533 瀏覽
約咗朋友去荃灣食飯傾偈,我想食雞煲,朋友話佢想火鍋或刺身,於是我就訂緣聚去聚吓😉個雞煲我揀咗小辣,有一大撮芫荽喺面勁正😌😌芫荽嘅朋友表示真係好爽😍😍我哋鍾意芫荽嘅程度已經去到轉火鍋嘅時候都要揀芫荽皮蛋湯,見到成煲都係芫荽真係好興奮😆個感覺仲興奮過屯馬開通🤪🤪🤣🤣呢度有好多款蔬菜類嘅食物,無論火鍋定係沙律都一定揀到啱食。最鍾意佢蔬菜類唔係剩係得生菜娃娃菜,仲有萵筍鮮淮山皇帝菜等等😍😍👍🏾👍🏾每次去食火鍋都好鍾意有好多調味料揀,混醬我就最啱㗎啦😅😅😂😂朋友攞咗好多轉刺身,佢話啲刺身都新鮮,如果選擇可以再多啲會更興奮。竟然發現到有涼粉區,黑白配男仔女仔配🤣🤣🤣食放題啊點可以唔食雪糕呢,雖然唔係哈根但係質素都唔算太差😉😉但係貪心嘅我哋就覺得如果係哈根就更好了😍😍成餐飯最令我哋興奮嘅地方就係酒類飲品多選擇到我每樣飲一支應該都會醉🤣🤣😌😌
約咗朋友去荃灣食飯傾偈,我想食雞煲,朋友話佢想火鍋刺身,於是我就訂緣聚去聚吓😉

雞煲

芫荽皮蛋湯底

火鍋蔬菜&即食沙律

調味料

刺身

甜品
竟然發現到有涼粉區,黑白配男仔女仔配🤣🤣🤣

雪糕

啤酒