今日好開心同一班朋友嚟咗元朗嘅一間食雞煲打邊爐好出名嘅餐廳,呢一間餐廳打邊爐一流,質素好高,所以一定要推介,住元朗的人一定要泥試呀,呢一間餐廳位於朗屏站附近,只要落車行一至2分鐘,就會到呢一間雞煲餐廳,食物方面,我哋叫咗一個小辣湯底雞煲,仲有胡椒豬骨湯底,呢兩個都好好味,然後打邊爐方面,呢度有好靚嘅肥牛,亦都超級推介係五花籃珠片,真係好好食,浸埋個湯底,超級夜魅,歌小辣雞煲湯底撈埋公仔麵,簡直係超級超級好食,所以我同朋友都叫咗好多個公仔麵,仲有佢個小食都一定要試吓,就係黃金炸豆腐仲有一個魷魚鬚,間唔中食下呢啲小食,都好惹味,即叫即炸,好新鮮,超好食,然後價錢又唔會好似市區咁貴,直頭係抵食,一百幾蚊就可以買單,所以我覺得呢一間係經濟實惠,一定要泥試呀❤️❤️❤️