2022-06-05 94 瀏覽
之前睇完社內相親突然好想食炸雞,見到呢間有炸雞放題,仲有唔同味,即刻捉阿妹陪我一齊熱氣一下🤩雞。。全日都係雞😂炸雞同焗雞差唔多每款都叫左(除左辣), d雞俾我想像中大舊,炸雞外皮炸得勁香勁脆,又唔會覺油膩,肉質幾嫩,絕對係幾高質!新出嘅黑糖脆脆炸雞幾惹味,面頭仲有d蒜片,味道更出!其他味道個醬都好出息,呢個價可以食到咁多味絕對抵玩~焗雞都好有驚喜,我最鐘意係黃金鹹蛋焗雞,好入味,食完係勁滿足!!飲品都勁吸睛,仲做緊買一送一優惠,好抵玩!叫左杯菊花蜜特飲同蜜桃特飲,個杯同我塊面差唔多大😂蜜桃特飲入面有支彩虹雪條好過癮~ 菊花蜜特飲好香,又唔會好甜,清下熱唔錯😜整體cp 值極高,不過可能我地個位對住射燈,如果冷氣大少少就更perfect

黑糖脆脆炸雞

黃金鹹蛋焗雞

蜜桃特飲

菊花蜜特飲好香,又唔會好甜,清下熱唔錯😜
菊花蜜特飲

黑糖脆脆炸雞