E期中意去觀塘工廈揾野食, 因為價錢相對無咁貴又高cp, 而且空間都闊d😊! 之前係廟街食過一次丼灜覺得唔錯, 所以今晚就試下觀塘E間睇下係味都係幾好食先🤔! 餐廳入面唔算十分大, 比較似日式果種居酒屋咁, 不過都坐得幾舒服! 由於小妹同朋友都唔算太肚餓, 所以就揀左d小食同丼飯一齊share食😊松葉蟹肉海膽甜蝦丼🦀🦐🍚松葉蟹肉同甜蝦都好新鮮, 海膽鮮甜唔腥!溫泉蛋松葉蟹肉野菜沙律🥚🦀🥗除左有蟹蚶, 蟹肉嘅份量都幾多, 撈埋溫泉蛋汁同甜甜酸酸嘅醬汁, 十分開胃!😋燒日本蕃薯仔🍠紫薯仔燒得幾香甜, 味道唔錯!燒大頭蝦🦐大頭蝦燒得好香, 蝦肉彈牙唔乾!金菇牛肉卷🍄🐂牛肉幾簿, 肥瘦相間, 柔嫩可口, 金菇爽脆入味亦幾juicy!盬燒雞翼🐔雞翼熱辣辣, 雞皮燒得好香脆, 咬落去好juicy好多雞油爆出嚟, 好惹味!😋天龍卷🐉🍣上層嘅火灸三文魚🐟油脂甘香而且唔膩口, 入面嘅天婦羅🍤好脆, 加埋青瓜絲🥒同三文魚籽, 口感非常豐富, 大滿足!😊總結: 整體食物味道唔錯, 餐牌上嘅選擇亦幾多, 店員服務態度良好!🤗

松葉蟹肉海膽甜蝦丼🦀🦐🍚
松葉蟹肉同甜蝦都好新鮮, 海膽鮮甜唔腥!

溫泉蛋松葉蟹肉野菜沙律🥚🦀🥗

燒日本蕃薯仔🍠
紫薯仔燒得幾香甜, 味道唔錯!

燒大頭蝦🦐
大頭蝦燒得好香, 蝦肉彈牙唔乾!

金菇牛肉卷🍄🐂

盬燒雞翼🐔