2021-10-21 1327 瀏覽
呢排公司成日好忙, 個個同事都搏命OT, 今餐係老細請食飯慰勞員工既。第一次黎到大水坑呢個地方,初頭都會諗周圍都冇咩野食咁…去到門口見到裝修就知道係居酒屋啦,入到去原來一早留左房仔俾我地,員工都好友善,好好招呼。我地掛住傾計,都冇留意上菜既先後次序啦,淨係知道每次上菜全枱都嘩嘩聲,因為好真係好靚好正好吸引🤤🤤🤤 我地先食哂所有刺新類,原來今晚老細預留左秋刀魚同白子刺身,要岩季節先有得食咖🤤🤤🤤仲有安康魚魚肝,海膽,生蠔,水母刺身。每樣都係超級好食,好新鮮好鮮甜。跟住就到熟食,有炸雞,清酒煮蜆, 串燒等等。串燒牛舌同炸雞係必食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 老細仲諗住叫鰻魚炒飯但個個都飽到食唔落啦。其實一開頭仲有前菜但個個都掛住食都冇影到相😂😂😂總括黎講呢餐真係好正好正好正!員工招呼又好好,不斷主動幫我地refill茶,又好主動幫我地收碟。大家都好滿意呢餐🤤🤤🤤

秋刀魚刺身加牡丹蝦
水母刺身