2020-01-16 731 瀏覽
當日係朋友生日,餐廳本身住處於工廈上面,所以本身都沒有太大期望係環境到,不過因為見到間餐廳係社企所以幫襯下。咁環境係正正常常,乾淨企理,空間感都幾大,因為餐廳入面無放到好多嘅枱同櫈,枱與枱之間都有好大嘅空間可以自由出入。咁我地當日四個人叫咗四樣嘢食,分別係: 1. 黑松露蜜糖雞翼; 2. 空運澳洲肉眼; 3. 德國黑椒豬手; 以及4. 柏施圖汁荷蘭大啡茹寛條麵。佢地有夜晚嘅Set,我過我地無叫到因為想下場去飲下酒咁。前面三樣嘢食都好好食,係超過咗我嘅期望。豬手皮脆而肉入味,雞翼多汁,肉眼都唔錯。不過第四樣就百貨應百客,係有種比你覺得草味嘅感覺,我同另外兩個都唔太鐘意,不過生日果個就覺得唔鐘。就係咁!
題外話/補充資料: 訂位有八折
2020-01-07