間舖頭唔大,得4個位,好似外國啲takeaway店咁,望落個樣一啲都唔吸引,但係又好想食漢堡包,所以就一於試吓,點知出乎意料之外嘅好食😋 雖然係即叫即整,但係叫咗大概5分鐘就有得食👍🏻快靚正🤩-《和牛漢堡》$88 +$20 combo 有皮薯條/薯格/沙律加汽水一罐平時都食開安格斯漢堡包,今次見到有和牛漢堡,又唔算貴,所以就叫咗嚟試吓,咁大個女都係第一次食和牛漢堡🙈 原來真係好食好多,超林,唔會鞋,又超juicy,juicy到一路食一路滴啲汁出嚟🤤食到停唔到口,仲要份量都好夠,可能因為我加埋薯條,食完超級飽😋連平時食完野一定要去飲嘢或者食甜品嘅我,都唔想再食野,都已經好滿足🥰 - 《有皮薯條》呢個有皮薯條係我食過最好食嘅薯條,好似即叫即炸咁!熱辣辣,外脆內軟,超有口感,又唔會太咸,亦都唔會覺得油膩,仲要有一半都係有皮薯條,唔係度度都有油皮薯條賣,超正!直頭好味都覺得間餐廳可以改名做friesman😂 推介👍🏻- P.S. 餐廳仲有手套提供,可以盡情咁用手食🤣🤣
《和牛漢堡》$88
+$20 combo 有皮薯條/薯格/沙律加汽水一罐
《有皮薯條》
P.S. 餐廳仲有手套提供,可以盡情咁用手食🤣🤣
和牛漢堡combo
和牛漢堡