2023-02-11 102 瀏覽
係上環返工有好多美食 平時食開外賣 今次就約左係附近返工既frd去試下呢間復古cafe🦭Oldish Four Cheese Beef Burger $158望落去好似個UFO 但其實佢係以巴馬臣芝士製成既脆片 就咁食已經有好香濃既芝士味而脆片為成個burger帶來左好新奇既口感 夠晒特別🥰牛肉好厚而且好多肉汁 一啲都唔乾🫶🏻麵包有少少提子乾 食落去又甜甜地🦭All Day Breakfast $158份量好多好多 入面有腸仔 炒蘑菇 茄汁豆 蕃茄 牛角包 炒滑蛋 薯餅淨係腸仔已經有三條 炒滑蛋好厚身🙈 好鍾意佢地個炒滑蛋😝🦭French Fries (Truffle) $78薯條係厚切 整體感覺不太油膩 負擔感不重薯條有灑上黑松露粉 而唔係單單嘅黑松露醬而且份量超級多最後剩左一大兜 朋友決定拎返office做下午茶😹地點比較難搵 要行一條斜路上餐廳 不過食物質素好高 而且餐廳裝修好靚🥰啱晒同朋友坐低傾吓偈Price: 450/2ppl📍 Oldish上環東街53號地舖

而脆片為成個burger帶來左好新奇既口感 夠晒特別🥰
牛肉好厚而且好多肉汁 一啲都唔乾🫶🏻