Lunch Set = Mains + Salad Bar + Soup + Drinks 所有Salad Bar嘅都係任攞 沙律款式唔多但勝在都幾fresh同埋有煙三文魚同cold cut攞🥗 小小detail位已經為全餐飯留個印象位 今日餐湯係洋蔥湯 正常水準 另外甜點仲有爆谷食添🍿🤩燒美國帶骨保濕豬鞍配蘋果醬($168)厚肉豬鞍帶骨都好夠份量 食落一啲都唔乾 肉質未至於嫩但唔會諧口 一定厚有口質得黎亦整得好腍 伴碟蘋果上有片焦糖 再配蘋果醬感覺幾清新幾match🍎📝lunch time黎唔會好多人 兩次去都唔full 成team人去食傾計都好自在 餐廳仲有balcony位 秋冬天無咁熱無咁曬應該幾好氣氛~~ 嘢食環境一流 服務唔錯 價錢又合理 想好嘅餐廳多啲人認識 但又怕多左人爭位 好矛盾呀😝

🤩燒美國帶骨保濕豬鞍配蘋果醬($168)
燒美國帶骨保濕豬鞍配蘋果醬

2019-06-06