2023-01-03 8314 瀏覽
除夕夜食放題🥳, 今次揀大本瀛日式放題,位於旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓。 其實我們一行四人都好耐冇食放題😆, 好多時都水準參差, 但今次真是一個大驚喜🤩。 大約八點到達, 場內坐滿客人, 我們一坐低就快快落單, 點知上菜速度超快😯, 完全沒有漏單的現象👏🏻, 最重要是店員服務很好👍🏻, 整晚不停為我們換碟, 是我食放題咁多年未見過的現象🤝🏻。 食物方面刺身、壽司🍣、熟食和炸物全部都幾好食, 刺身夠新鮮, 壽司飯唔會散, 熟食方面😋我推介羊架🍖、 牛仔骨、壽喜燒(牛肉入口軟腍) 、蝦串燒🦐和焗蠔🦪, 天婦羅🍤亦做得不錯, 最後甜品時間每人可以點兩款甜品另外再有雪糕, 甜品我推介椰汁紫米露, 有出面甜品店的水準, 雪糕🍦有movenpick, 大家記得留肚食甜品。 整個用餐體驗很好👍🏻, 希望餐廳keep住呢個水準,下次一定會再來😊。 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

食物方面刺身壽司🍣、熟食和炸物全部都幾好食, 刺身夠新鮮, 壽司飯唔會散, 熟食方面😋我推介羊架🍖、 牛仔骨、壽喜燒(牛肉入口軟腍) 、蝦串燒🦐和焗蠔🦪, 天婦羅🍤亦做得不錯, 最後甜品時間每人可以點兩款甜品另外再有雪糕, 甜品我推介椰汁紫米露, 有出面甜品店的水準, 雪糕🍦有movenpick, 大家記得留肚食甜品

刺身

壽司