2022-07-02 236 瀏覽
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ 阿叔泰麵° 𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧日頭成日行過覺得好靚可以打卡嘅餐廳,近我係邊個位置,日頭可以打開窗打卡🙈❤️不過今次夜麻麻我就唔打卡啦🤭𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝▪️冬藤功湯麵🍜轉河粉-蝦·豆卜·青口·蟹柳·芫荽·唔好睇落細細碗~好多料同埋食得飽人架🫶🏻地道嘅冬陰功湯面!枱面上貼四大調味決一不可💕身為辣妹子嘅我又點會放過!呢隻河粉好特別!粗河粉!好似食緊腸粉🫢即係好似陳村粉咁❤️▪️牛肉船麵-脆卜卜片·牛肉牛肉勁大嚿💕牛肉肉味濃郁🫶🏻朋友大讚好食😋簡單得嚟又好吃▪️芒果糯米飯好耐都冇食過芒果糯米飯啦🤭糯米飯甜甜黏黏💕真係好正!▪️泰式凍奶茶▪️泰式凍咖啡➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω我 ◡̈ ‎ ᥫᩣ睇我相同類型嘅𝙿𝚘𝚜𝚝 ◡̈ ‎ ༘ #大圍_Kinoko #泰國菜_Kinoko₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 阿叔泰麵≋ ≋大圍積信街31-51號安信樓地下Q號舖༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂
⃞⃛୭ᐝ 阿叔泰麵° 𖥧𖡆𖦥
日頭成日行過覺得好靚可以打卡嘅餐廳,
近我係邊個位置,日頭可以打開窗打卡🙈❤️
不過今次夜麻麻我就唔打卡啦🤭
▪️冬藤功湯麵🍜轉河粉
-蝦·豆卜·青口·蟹柳·芫荽·
唔好睇落細細碗~好多料同埋食得飽人架🫶🏻
地道嘅冬陰功湯面!
枱面上貼四大調味決一不可💕
身為辣妹子嘅我又點會放過!
呢隻河粉好特別!粗河粉!好似食緊腸粉🫢
即係好似陳村粉咁❤️

▪️牛肉船麵
-脆卜卜片·牛肉
牛肉勁大嚿💕牛肉肉味濃郁🫶🏻
朋友大讚好食😋簡單得嚟又好吃

▪️芒果糯米飯
好耐都冇食過芒果糯米飯啦🤭
糯米飯甜甜黏黏💕真係好正!

▪️泰式凍奶茶
▪️泰式凍咖啡