2020-12-12 181 瀏覽
之前一直未食過韓式炸雞🍗,既然要去食,就直接揀咗一間🈶️放題🉑️以任食又🈶️好多口味嘅去試吓🤩因為想試多啲唔同款式,就加咗錢食埋小食、焗雞同埋pizza🍕雖然我哋🈚️試曬所有款,不過都試咗1⃣️1⃣️款😆🥚黃金鹹蛋炸雞:本人真係好鍾意食鹹蛋黃,成件炸雞上面沾滿鹹蛋黃醬,超級香濃,脆卜卜嘅皮食落好似食緊鹹蛋黃炸魚皮咁🤣🍋 香草青檸炸雞:呢款係期間限定,好香香草味又帶少少酸,食落好似食緊點Jack咁😂🍊檸檬柚子蜜炸雞: 酸酸甜甜,開胃之餘仲好清新,食落🈚️咁膩👍🏼食緊熱氣野,好想飲番杯凍冰冰嘅嘢飲。見佢做緊買一送一,所以就一人叫一杯🥂嚟到嘅時候真係嚇咗一跳,因為真係非常非常大杯😱 菊花蜜特飲係菊花蜜加咗有氣水,消暑解渴。而青蘋果特飲味道一d都唔似藥水,反而似青蘋果糖味☺️無論炸雞定係焗雞,雞肉都好Juicy同埋滑😋雖然熱氣啲,不過我哋都係鍾意炸雞多啲,夠曬香口,啲皮真係卜卜脆㗎🤤

菊花蜜特飲

菊花蜜特飲係菊花蜜加咗有氣水,消暑解渴。

青蘋果特飲

而青蘋果特飲味道一d都唔似藥水,反而似青蘋果糖味☺️

韓式辣半海蜇
Pizza