餐廳: 富山麵家
資訊:

2024-02-18 246 瀏覽
富山麵家期間限定 kurumi主題拉麵小食😆 ,朋友一向喜歡 kurumi ,趁假期我帶埋abe一齊去主題餐廳 😋,平日都相當多人,喺門外排隊等了大概15分鐘入座,因為店內實在太多可愛嘅卡通,除了少女心打卡😊 ,還有一家大細過來親子樂😌 ,店員服務有禮 ,這裏的食物質素也很好 ,我們吃得很開心 😚。 今次我哋叫咗兩款拉麵 ,💗✴️黑蒜醬油拉麵及牛奶拉麵 ,湯底香濃 ,拉麵彈牙, 拉麵有豬軟骨及叉燒 ,做得出色。另外我們點了兩款小食💗✴️蜜糖雞翼及 ✨✴️章魚小丸子 , 雞翼外皮做得非常香脆 ,章魚小丸子賣上非常好, 這個是小朋友最愛嘅食物之一 。 另外飲品點了非常少女心嘅蝶豆花及荔枝 白桃 啫哩,飲品甜度適中 ,還配有啫哩 ,呢一餐吃得很開心呀💜