2021-11-13 3950 瀏覽
一個月前叫老公訂Aqua 慶祝生日。見有人post 過d環境好靚,食物評價有好有唔好,但都想試吓。去到,首先我唔知道呢啲地方食晚飯有限時,仲寸嘴話得以前得個半鐘?我哋又唔係食sunset dinner, 有d r 頭。 咁無辦法,入去坐低先算啦。我地坐嘅位置好好半圓枱因為有小朋友又唔飲酒.所以就單點。冇叫signatory menu. 烤八爪魚,very tasty and juicy 好好味個Angus beef 做得剛剛好海膽海鮮炒飯及個牛油果鳗魚反卷係好好味Margarita Pizza 就餅皮好薄,我哋要點兩個先夠😂最後我點了個Tiramisu ,佢哋見到我扎花知我生日,特別上盤,我哋好開心。全程員工都好nice 好熱心,特別個好高嘅外藉女員工經常過嚟同我地傾計,又叫我地坐耐啲,又guide 我哋去影相位,又幫我地影相,非常熱心。令到我比較cool 嘅老公都話會再去。野食係貴少少,但景,服務,值得再去。

咁無辦法,入去坐低先算啦。
我地坐嘅位置好好半圓枱
烤八爪魚,very tasty and juicy 好好味
個Angus beef 做得剛剛好
海膽海鮮炒飯及個牛油果鳗魚反卷係好好味
令到我比較cool 嘅老公都話會再去。
野食係貴少少,但景,服務,值得再去。
2021-11-12
生日