2024-03-09 429 瀏覽
期間限定嘅開心果pizza話說超級為食嘅閨蜜同我講,佢平時食開嘅呢一個集團嘅餐廳,佢出咗期間限定嘅開心果pizza,只係做到今個月17號姐!小妹非常之喜歡食開心果,因為細細個新年嘅時候,全盒一有開心果,自此成為一個一見就會笑嘅美食。我哋八點先去到,餐廳已經訂咗滿晒,所以要留名等多大概40分鐘先入座到。我的嗌咗一鹹一甜嘅開心果Pizza。Pistachio Pizza $160主菜係咸嘅開心果pizza,芝士煙肉同埋意大利嘅莎樂美腸打成嘅肉醬,搭配粒粒開心果,食出不一樣嘅滋味。在場仲可以免費添加開心果醬!滿足一種開心果迷!Cremino $120甜味嘅開心果pizza,上面有榛子朱古力、白朱古力、仲有仲有就係流心嘅開心果醬,今次食落嘅感覺有啲唔同。Pizza嘅皮係比較硬身啲嘅,同埋厚重少少。上面嘅朱古力好似Kinder出奇蛋嘅味道,開心果醬就好幼滑。呢度都幾方便傾偈,環境比較暗啲,適合同朋友一路品嚐美食一路傾偈,鍾意佢個蠟燭,昏暗感覺好放鬆同埋舒適。
期間限定嘅開心果pizza

Pistachio Pizza $160

在場仲可以免費添加開心果醬!滿足一種開心果迷!

Cremino $120

• Cremino