有冇人同🐻一樣都係個開心果控?次次食Gelato都揀開心果味😆早排睇IG被「Liberty Coffee & Wine」開心果特飲深深燒到,即刻捉埋朋友去開餐😋.Cafe位於油麻地窩打老道,超高樓底做咗兩層設計😌木色家具、米色牆身,加上牆畫,都俾人種復古感覺,喺度食飯吹水夠晒舒適😙.🍴蟹蓋蟹膏蟹肉意大利飯💰$178原隻蟹蓋放滿蟹膏呈上🦀將蟹膏撈入意大利飯啖啖鮮甜😚意大利飯creamy且軟硬適中,內裡有洋蔥絲、蒜頭粒、勁多蟹肉,好足料🤪.🍴燒帶子明太子扁意粉💰$178燒帶子大大粒,彈牙鮮甜😍意粉做到Al Dante,明太子忌廉充滿鹹香,調味啱啱好👍🏻.🍴南瓜忌廉湯、牛角包Dinner Set仲包埋餐湯&牛角包💕南瓜忌廉湯好濃郁,飲落去仲有啲南瓜質感🎃相當香甜😚啱啱焗起嘅牛角包,熱辣辣充滿牛油香,口感鬆脆🥐.🍹開心果Smoothie 💰$78今晚主角出場❤️入口係濃郁開心果味,勁興奮😆內裏仲有粒粒開心果,幾有口感☺️.🍹 開心果Latte💰$46靚靚綠色拉花令人心動💓奶味較重,飲落有啲似開心果味鮮奶,唔會太甜😉

🍴蟹蓋蟹膏蟹肉意大利飯
💰$178

🍴燒帶子明太子扁意粉
💰$178
燒帶子明太子扁意粉

🍴南瓜忌廉湯、牛角包

🍹開心果Smoothie
💰$78