珍多美 📍土瓜灣土瓜灣道283號地舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━布甸包越嚟越多創新 但係唔係個個都好味 今次試嘅開心果布甸包幾創新 味道都唔錯!━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━開心果布甸包 $26▶︎ 先講包體 呢個係凍食 不過法包體比嘉多利仲煙韌😮 煙韌到有少少有點難咬 不過我自己就幾鐘意呢種咀嚼感🫢▶︎ 開心果內餡順滑 介於固體同液態之間 入口就化 甜度適中😋 而開心果味道唔太濃 個人覺得balance得唔錯但可以再濃少少😙 上面嘅開心果碎仲幾脆身 加分▶︎ 整體唔會好甜好漏 唔喜甜品應該都接受到 擺落雪櫃凍一陣會更加清爽啲 不過都有啲半個唔夠 一個太多嘅feel 🤏🏻好味指數:●●●●○━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━到訪日期: 7月尾 (下晝)快樂指數😋: ⑧⑦/①⓪⓪ 性價比: 🌕🌕🌖🌑🌑環境: N/A服務分: N/A再訪意願: ❤️❤️❤️❤️🤍━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
珍多美
開心果布甸包 $26
好味指數:●●●●○
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
到訪日期: 7月尾 (下晝)
快樂指數😋: ⑧⑦/①⓪⓪
性價比: 🌕🌕🌖🌑🌑