餐廳: no.11
資訊:

2022-10-31 481 瀏覽
成日經過都見到啲人嗌嗰個餐好大碟,次次經過都想試吓,今次終於有機會俾我哋試到.我哋一起身就去食呢個早餐,我就叫咗呢個套餐樣樣有,有焗薯,滑蛋,西班牙腸,煙肉,麵包,同一啲沙律菜。佢成個餐最特別其實係嗰塊乾咗嘅橙,食落去真係好Flash,有驚喜至於我男朋友就叫咗呢個漢堡包,佢食落去個肉汁都幾Juice,佢都幾滿意。仲有個咁大個嘅薯條跟埋一齊嘅,我哋兩個人share一齊食,呢個早餐食得好豐富。一早就叫咗杯凍飲,你杯飲品個味道都幾濃郁,幾香,可以一試
牛油果醬蟹肉焗薯
蘑菇芝士漢堡
Mocha
一早就叫咗杯凍飲,你杯飲品個味道都幾濃郁,幾香,可以一試
2021-10-10
$120 (早餐)