2022-10-31 130 瀏覽
我哋一行四人兩啤人就入咗長洲book房玩,一落船就睇吓有啲咩食先,就見到平時呢間排晒隊嘅舖頭今日冇乜人,仲要啱啱開門唔使等,咁我哋就入去試吓啦我哋四個人叫咗四款唔同嘅嘢食,一齊share嚟食下。如果大家係趕時間到下一程我就唔係好建議黎依間食,因為佢本身個廚房的一個人整嘢食,一個人落order,啲嘢食你都要有少少時間等佢整好。咁就呢一款食落去好似食緊M記薯餅咁,上邊有啲蛋陪襯下,食落去就冇乜太特別嘅感覺至於呢一個炸彈就係佢哋呢間舖頭嘅招牌菜,個賣相係幾吸引嘅,但係食落去真係好普通咁當然有兩個好似小食咁嘅食物我哋都會帶返啲飽肚嘅嘢,叫咗一個意粉一個飯,個意粉食落去就正正常常都係熱嘅,加咗啲蛋黃醬落去,但係就食唔出有啲乜嘢特別,因為我見每次都好多人排隊,以為呢間嘢係十分出色個味道最後呢個墨魚汁西班牙飯,其實見過賣相你都見到佢好一半,食落去真係麻麻哋
炸蛋
煙肉芝士意粉