【長洲排長龍Cafe|寫意休閒打卡下午茶🧇】🐨自家製比利時列日窩夫 $50推薦度:⭐️⭐️⭐️窩夫可以自己揀原味或朱古力味,小編當然兩款都試晒,係外面比較脆嘅款式,原味就食到蛋味但唔算好濃,朱古力味就加埋朱古力醬喺面令到口感層次同味道都有所提升,比較推介🫡.🐨All Day Breakfast $95推薦度:⭐️⭐️包含牛角包、豬肉腸、煙三文魚、炒蛋、粟米等,款式多份量豐富,但味道一般無驚喜...比較好嘅就係豬肉腸同埋煙肉都唔會好鹹~但呢個價錢係哩間餐廳我認為就唔值得試啦!.🐨自家製糖漬檸檬梳打 跟餐+26推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️糖漬都會配多一杯梳打水,所以其實係可以飲到大約兩至三杯~性價比高!糖漬甜甜地中和到檸檬嘅酸味加埋梳打水刺激喉嚨嘅感覺,清涼好飲👍🏻👍🏻.🐨自家製糖漬草莓梳打 跟餐+26推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️同糖漬檸檬梳打相若,由於所提供嘅士多啤梨唔算好酸,所以杯飲品比起檸檬梳打偏甜,都唔會有喧賓奪主嘅感覺,期望飲甜味嘅話就可以揀呢一杯啦!.⌫小編平日去排咗15分鐘就有位——☼——☼——☼——☼——☼——島中坊研 📍地址:長洲中學路16號地舖🐨推薦度:😋😋😋😋/5 💰人均價格:$100-150🪸環境

【長洲排長龍Cafe|寫意休閒打卡下午茶🧇】
🐨自家製比利時列日窩夫 $50