2024-03-25 1002 瀏覽
如名題,真係好多人去買。食店開6pm, 我6:30pm去到,佢已經講話清緊what’s app d單,宜一刻落order最快8pm先拎得。但我見既然甘多人食,我點都要試下,所以都照落order。因為店主唔識睇中文,所以門外會有張紙仔俾你落單,只需寫上食物編號及聯絡電話,再交給店主,佢哋就會幫你排單,到煮好咗之後佢會打俾你叫你拎得,唔使自己企喺度呆等👍🏻店外面,有啲枱仔同膠凳,有啲人會選擇開枱,喺嗰度門口食飯,而我就決定外賣。我叫咗兩個炒飯,加一個炒菜加一個炸蠔餅,全部味道都中上。雖然冇特別嘅擺盤,只係用外賣盒裝住,但都食得出原汁原味嘅泰國菜👍🏻重點係佢嘅價錢十分平民,絕對冇獅子開大口👍🏻

如名題,真係好多人去買。
外賣自取