2015-05-17 383 瀏覽
其實今次食松記糖水, 平時我叫糖水都一定會叫果d又有生果 同 雪榚既糖水, 覺得咁樣先夠抵食, 但今次破天荒try 新野, 叫左招牌糖水'哈囉' , 反而有驚喜, 而且好滿意! '哈囉'裹面有 涼粉, 珍珠, 粟米(我唔肯定), 紅豆, 黑珍珠,腰豆, 面台仲有層奶同芒果汁, d料真系好足, 啖啖口感十足!! 而且皆因,我叫既時侯, 根本預料唔到佢裹面有咩料, 所以食既時侯真系覺得好新奇, 我稔可能系因為咁樣先會改名做'哈囉'掛haha! 我下次黎到都一定會再叫呢糖水, 因為總比 只系生果涼粉 or 生果加雪榚, 有趣得多!! 而且價錢真系講你都唔信既平, 只系$20 咋!!  真系極力推介' 哈囉'!!
2015-05-14