2020-10-02 526 瀏覽
先講等位,我個籌係41號,30秒前部機顯示緊紅色28,咁我就去睇下menu先,點知轉過頭個黑衫男店長就叫號叫到紅色42.... 大佬你叫號叫到禁細聲,你當你去左圖書館? 咁我聽到42到拿拿林沖過去,個店長用不屑嘅眼神睥住我仲要勁無禮貌咁拍部探熱機。之後入到去點餐仲離譜,我第一次食依間其實真係唔係好知D野食咩樣,正常野食到左又似嘅咁梗係照食。我叫左2個$88餐,一個牛肉配烏冬,一個黑椒牛配芝士蝦飯。一開始黎左一個牛肉烏冬,跟住一個芝士蝦飯,咁我就奇怪唔係應該仲有個黑椒牛未黎咩? 咁我梗係唔食住問番個店員先,女店員A黎到就話:佢講完就走左。我R曬頭,你依加係少左個餸喎。跟住,另一位女店員B就走過黎又西面又悔氣咁話: 佢係一D歉意都無去同我地講幫我地換餐。阿大佬,你地公司有train過你地點樣去serve客人? 定係佢教你地做錯野嘅時要將個責任推落個客到之餘仲要西佢面兇9佢? 完全唔明,你地好自為之啦。

之後入到去點餐仲離譜,我第一次食依間其實真係唔係好知D野食咩樣,正常野食到左又似嘅咁梗係照食。我叫左2個$88餐,一個牛肉配烏冬,一個黑椒牛配芝士蝦飯。一開始黎左一個牛肉烏冬,跟住一個芝士蝦飯,咁我就奇怪唔係應該仲有個黑椒牛未黎咩? 咁我梗係唔食住問番個店員先,女店員A黎到就話:[無架啦你個餐係得禁多,你自己睇番張單啦]佢講完就走左。我R曬頭,你依加係少左個餸喎。跟住,另一位女店員B就走過黎又西面又悔氣咁話:[我地送錯左餐,你依兩樣係211果個套餐黎,你要唔要加錢食果個餐定我地整過比你?] 佢係一D歉意都無去同我地講幫我地換餐。阿大佬,你地公司有train過你地點樣去serve客人? 定係佢教你地做錯野嘅時要將個責任推落個客到之餘仲要西佢面兇9佢? 完全唔明,你地好自為之啦。
2020-10-02