2024-04-12 33 瀏覽
門口大大個全日套餐餐牌,有二人餐同四人餐,星期一至日同假期都供應, 5:30前仲要唔使加一好抵二人餐有大大碗酸菜魚、一個冷盤小食、一個小炒、兩碗白飯、兩杯嘢飲,只需$388 ,份量多到三個人食七成飽都唔大問題😎 我哋兩個人食就十成飽🤣酸菜魚麻香味重,魚片好滑,有雲耳、豆卜、萵筍、粗薯粉等等超級豐富,少少在地化港式風味唔會好似大陸嗰啲咁油膩,好食!花雕醉雞細細碟,但酒味香濃,咁啱有雞髀肉開心☺️ 連杞子都充滿花雕酒香味小炒有六樣嘢揀,四肉兩菜,豬牛雞都有,我哋揀咗招牌紅燒肉,一塊塊鋪喺花菜上面份量好多,厚身入味肥肥地,唔會太鹹,甜甜地幾好食白飯可以加錢轉陽春面或者擔擔麵,但個人覺得送小炒同酸菜魚配白飯最襯!飲品加$5可以轉黑芝麻豆漿,香滑濃郁唔會太甜超好飲,另外揀咗杯凍檸茶都唔錯!