2021-06-12 120 瀏覽
我哋今次去咗尖沙咀試呢間人氣鐵板燒三文治🥪佢嘅三文治餡料非常之有特色‼️我哋叫咗一個歐陸監獄鐵板三文治😚佢入面有芝士通心粉 肉丸 薯餅 生菜 流心蛋同埋熔岩芝士😋😋口感非常之豐富🤩食落去番茄醬味好突出😝😝亦都唔會太膩😍因為佢嘅芝士味反而唔係太濃🤓不過食落都幾好味🤤🤤我哋都好推介大家試吓‼️我哋仲叫咗一個拉麵叉燒鐵板三文治😋佢入邊夾住拉麵 日本叉燒同埋流心蛋😮食落去真係好似食緊一碗日本拉麵咁🤤🤤原本以為佢嘅味道會好奇怪🤔但係原來食落去都唔錯😍😍鍾意試啲得意野嘅人都可以去試吓😝另外我哋仲跟餐加咗一個三日三夜自家厚切薯條配黑松露芝士醬😛😛佢嘅薯條真係非常厚切🤩不過因為佢係淋咗啲醬喺上面😗所以薯條會比較淋身🧐但係佢嘅黑松露味係好突出嘅 😋😋所以都好好味道🤤🤤我哋仲叫多咗兩款小食😙一個係自家製蟹肉忌廉餅配他他醬😛佢嘅忌廉餅好creamy🤗薯仔味幾重🤤🤤🤤不過蟹肉份量就會偏少🧐但係鍾意食啲好creamy嘅嘢嘅人就可以嚟試下😍另外一個小食就係芝士磨菇釀雞翼😛😛佢嘅芝士味真係好濃郁🤤🤤餡料嘅份量都幾多😍好推薦大家試吓🤩🤩總括而言呢間嘅食物質素都幾高😆價錢都算合理😋嚟到K11嘅話可以嚟試吓😍😍😋 好味:8.

😋 好味:8.43/10
🤑 價錢:8.00/10