復活節假期特登同朋友黎到Bricklane食野,2點左右黎到都只係等了五分鐘就有位,比我想像中等得快。環境不錯,唔會太嘈,都幾岩傾計。落order後等了十分鐘就有食物到。Egg Benedict外面有荷蘭汁,內裡有半熟蛋、煙肉、菠菜、麵包,別忘有沙律菜作伴。一切開半熟蛋,蛋汁流出,底下麵包吸收了蛋汁,整體味道很好!All Day Breakfast有芝士、麵包、薯餅、煙三文魚、焗豆、蕃茄仔、煙肉、火腿、炒蛋、腸仔、蕃茄汁、沙律菜。蕃茄汁真係用新鮮蕃茄製成,食物幾大份量,兩個女仔食唔晒。整體味道不錯,但比較喜愛Egg Benedict。Rose Tea Latte我不太好咖啡,所以呢杯好岩我飲。淡淡清香玫瑰花味,咖啡味不濃,奶味較重,外面比較少有,可以試下。Caramel Latte咖啡味幾濃,都不錯!食完捧住個肚走人喇~

環境不錯,唔會太嘈,都幾岩傾計。
落order後等了十分鐘就有食物到。
Egg benedict

Egg Benedict

Rose Tea Latte

Rose Tea Latte
Caramel Latte

Caramel Latte
咖啡味幾濃,都不錯!
食完捧住個肚走人喇~
2015-04-03
Egg benedict