😋⁡📍灣仔 - 【 天府人家 】灣仔盧押道18號海德中心3樓⁡🔥鍾意食辣🌶️嘅朋友請注意‼️依間位於灣仔食四川菜嘅〖 天府人家 〗絕對滿足到你😍之前同事聚會,因為大家都覺得好正,之後encore再去🤤⁡餐牌可以選擇食麻辣火鍋,或者揀地道川菜,我地2樣都有食🤣個人就認為川菜比火鍋出色,火鍋正正常常咁啦~而值得介紹嘅有:鹹蛋黃炸南瓜、霸王鮮牛肉同沸騰串串蝦👍🏻⁡🎃鹹蛋黃炸南瓜鹹蛋黃好香,滿滿嘅蛋黃蓉外脆內軟🤤⁡🐮 霸王鮮牛肉全晚最好食!鮮牛肉好嫩滑,吸滿哂辣椒同湯汁,麻麻辣辣咁好惹味🔥 牛肉底下仲有粉絲同金菇,吸哂個湯汁好正!!⁡🦐沸騰串串蝦上台個時,d蝦係個石鍋裡面滾住d油咁上,果然係沸騰串串蝦🤣沸騰住咁上! 蝦肉爽口彈牙,大隻兼剝咗殼,唔洗剝嘅蝦,零舍好食😝 蝦下面仲有淮山,唔會好辣又好食👍🏻⁡😎鍾意食辣嘅朋友可以try try🔥🌶️micmic.hk
😋

📍灣仔 - 【 天府人家 】
灣仔盧押道18號海德中心3樓

🎃鹹蛋黃炸南瓜
鹹蛋黃好香,滿滿嘅蛋黃蓉外脆內軟🤤

🐮 霸王鮮牛肉

🦐沸騰串串蝦