Zeng推出左最新情人節set,真心好食😍環境又靚,坐outdoor更加正🌃望住個海景😌前菜- 龍蝦紅椰菜沙律&吞拿魚墨西哥卷龍蝦超嫩超正🤩✨配埋濃郁嘅龍蝦汁👍🏻Tacos皮好香脆!配新鮮嘅呑拿魚他他👏🏻周打蜆湯用料十足😝✨入口creamy帶子•蟹肉•雜海鮮配韓式茄汁扁意粉好多新鮮蟹肉😍扁意粉口感煙韌,好食💓 韓式茄汁偏辣,但整體食落清新唔膩❤️美國黑格斯西冷伴香草牛油 •黑松露燒汁牛扒一向係佢哋嘅signature✨牛肉脂肪分佈均勻,入口油脂柔嫩厚實🤤慢煮野菌鵝肝醬釀雞卷伴菠菜忌廉汁呢款好特別🤩雞肉釀左野菌鵝肝醬再去慢煮🫶🏻好嫩嘅雞肉,伴碟嘅薯蓉都超好食😋紅色戀人芝士蛋糕芝士蛋糕酸酸甜甜好清新,係輕乳酪嘅感覺💓上面仲有柚子雪芭✨好滿足💕情人節特飲 - 1杯cocktail 1杯mocktail 🍸兩杯設計都好靚🥂mocktail似提子汁酸酸甜甜好好味😋cocktail加左覆盆子去整,好特別~另外推薦佢哋嘅Seasonal PromotionSeafood Platter $268每款都可以試到 - 生蠔、螺、蝦、藍青口海鮮好新鮮!青口同螺好細心地已經挑好情人節帶另一半去食一定開心

前菜- 龍蝦紅椰菜沙律&吞拿魚墨西哥卷

慢煮野菌鵝肝醬釀雞卷伴菠菜忌廉汁

紅色戀人芝士蛋糕

另外推薦佢哋嘅Seasonal Promotion

Seafood Platter $268
每款都可以試到 - 生蠔、螺、蝦、藍青口
海鮮好新鮮!青口同螺好細心地已經挑好

情人節帶另一半去食一定開心