2024-04-24 738 瀏覽
鍾意打卡嘅我🥰去咗置身於花花世界嘅打卡餐廳🍴以花為主題的餐廳 店內環境闊落舒適🌹多個打卡座位 粉紅色座位瞬間少女心爆發門口有好大嘅空間賣鮮花 食物都以花做主題‼️無論食物嘅味道定環境 都好適合慶祝生日同打卡~一定一定要約閨蜜過嚟試吓👭🏻包保佢話鍾意🤣前菜|刁草欖油味噌醃三文魚份量都幾多 酸酸地好開胃 而且三文魚好厚身主食|黑松露香草烤三黃雞(半隻)配烤小土豆三黃雞雞皮烤至金黃香脆 肉質鮮嫩多汁 而且面層有滿滿嘅黑松露香味 乾身唔會好油膩 而烤小土豆綿密帶點蒜香 焦脆香口 份量好多一定食得飽🥰主菜|玫瑰鹽烤鵝肝牛排180g我哋叫咗五成熟 一上到枱見到牛扒鮮嫩粉紅切落去軟嫩可口 面層配搭香而不膩既鵝肝食落口感豐富 香味濃郁😍飲品|藍蝴蝶/香水荔枝茉莉冷萃茶蝶豆花茶配搭新鮮青檸汁 藍色慢慢漸變成紫色蝶豆花冰球則沉在夢幻紫海中 充滿浪漫氣息飲落香甜清新 花香味濃郁 解膩一流👍🏻甜品|杏仁巧克力椰香蛋糕/荷塘月色葡萄烏龍凍賣相清新的蛋糕 每一款嘅味道都好驚喜 唔會好甜膩朱古力椰香蛋糕質感很實在 朱古力味很濃椰子帶出清新的味道 中間還有一層Q彈的椰子啫喱兩者好夾 喜歡朱古力的一定會吃不停🥰葡萄烏龍凍

鍾意打卡嘅我🥰去咗置身於花花世界嘅打卡餐廳🍴
以花為主題的餐廳 店內環境闊落舒適🌹

多個打卡座位 粉紅色座位瞬間少女心爆發
門口有好大嘅空間賣鮮花 食物都以花做主題‼️

無論食物嘅味道定環境 都好適合慶祝生日同打卡~
一定一定要約閨蜜過嚟試吓👭🏻包保佢話鍾意🤣

賣相清新的蛋糕 每一款嘅味道都好驚喜 唔會好甜膩
朱古力椰香蛋糕質感很實在 朱古力味很濃
椰子帶出清新的味道 中間還有一層Q彈的椰子啫喱
兩者好夾 喜歡朱古力的一定會吃不停🥰
葡萄烏龍凍好特別 啫喱嘅口感係葡萄味 味道清新~
2024-04-22
  • 杏仁巧克力椰香蛋糕